Lakáskezelés

Mi átvesszük az ingatlankezeléssel kapcsolatos terheidet!

Ha úgy érzi nincs ideje, vagy nyelvi akadályok miatt szüksége van valakire, aki átvállalja Öntől a bérleti időtartam alatti teendőket, akkor jó hírünk van, irodánk vállalja a lakással kapcsolatos tennivalók elvégzését.

Ajánlatot kérek

Amit kínálunk:

Be- és kiköltöztetés
bővebben

A lakásátadást dokumentáljuk  (magyarul és angolul), leltárt veszünk fel, illetve a mérőóra állásokat rögzítjük. Dokumentáció segíti az esetlegesen felmerülő vitás helyzetek megoldását, illetve a bérlet időtartam végén a rezsifogyasztás elszámolást.

Kapcsolattartás/tolmácsolás

A bérlővel való kommunikációt teljes körűen átvesszük. A vitás esetek kezelésében több éves szakmai tapasztalattal rendelkezünk. Bérlők bármikor kapcsolatba léphetnek velünk e-mail-en, telefonon és személyesen is. Sürgős esetekben azonnal rendelkezésre állunk.

Rezsi költségek kezelése

Rezsi költségeket kiszámoljuk mérőóra állás alapján, és intézzük a közös költség, közmű díjak befizetését havonta, melynek összegét a bérlővel elszámoljuk. Kommunikálunk a közös képviselettel és a közmű szolgáltatókkal.

Számlázás

Cégünk  a vonatkozó jogszabályoknak megfelelően számlát állít ki a tulajdonos nevében. A számla egyik eredeti példányát és digitális másolatát havonta eljuttatjuk a bérlőhöz.

Lakásellenőrzés

A tulajdonos által meghatározott időközönként ellenőrizzük az ingatlant. Üresen álló lakásoknál a postaládát kiürítjük és ellenőrizzük a lakás állapotát. Bérlet ingatlan esetén,  a bérlővel előre egyeztetett időpontban, megtekintjük a lakás állapotát.

Karbantartás

Cégünk a felmerülő karbantartási igényeket megbízható szakemberekkel végezteti el. A munka felmérése után, árajánlatot kérünk (tulajdonossal folyamatos kapcsolattartás) Lebonyolítjuk, ellenőrizzük az elvégzett munkát.

Takarítás

Nagyon fontos, hogy a bérleti időszak végével, a lakás gyorsan visszakerüljön a piacra.Az ingatlan takarítását megszervezzük és felügyeljük. A bérlő kérheti a lakás rendszeres takarítását is, melyre árajánlatot kérünk számára!

HU
EN